hey there strangers, jgn lupa drop your link dkt bwh entry okay

Wednesday, May 12, 2010

.bank.


oleh sbb usim mintak bakal student buat account kat bank islam, so td aku gi la kat situ ngan mama utk byr yuran n buat buku bank.ade la a few insiden separa bengang..

situasi 1st.
aku da amik no. , da tulis kat borang. tetibe abg tu ckp..
"awak salah borang ni..pastu ade lg satu borg yg awak x isi.."

situasi 2nd.
lepas penat2 isi.. aku pon bg la kat abg kat kaunter lg satu.die tgk2 borg2 tu and berkata..
"awak ade binti?.."
"ade.."
"potong nama awak tu, tulis binti.jgn sesekali tulis nme x de binti.."
"erk.." [agak menakutkan disitu]

situasi 3rd.
"awak da ade salinan ic?.."
"erk, x de.. " [kena ade ke?]
"meh sini ic awak.." [haih, time aku buat account kat cimb sng je. x yah pon borg2 nie]
*maka ic diberikan..lps bbpe minit ..*
"dik, saye pon dok gunung soga jugak..tp x tau pulak ade nama jalan ni.."
[papp!*tepuk kepale* aduyai alamat ic aku tu salah la.. abg ni jiran la plak. buat bengang je..]

oke, mule2 da la borg salah.then mcm ala2 nak kena marah. tetibe masuk mode nak kena gelak pulak. kenal plak uh sbb die jiran.haih..






2 comments:

lanun terlampau said...

harap2 aku tak bengang cm kw.
esok aku plak buat bank islam

+akufobia+ said...

suruh abang counter tu copy paste cerita ni.kasi icap bengang gak.