hey there strangers, jgn lupa drop your link dkt bwh entry okay

Tuesday, April 27, 2010

detik terakhir

hmm, sampai2 gi umah teah dulu. lepak2, tuka baju sume. then g saing ngan die. jln kaki dr skola. rindu gile. da lame x jln dr kedai bwh tu g skola. then, siap2 mkn pastu join la program. mlm tu ade forum ngan alumni yg lbey senior. chit chat bla bla..



time rehat, aku ngan teah tlg sorg ustzh ni balut hadiah. pastu ustzh borak2.ustzh kata ustzh slalu mistaken aku ngan sorg lg bdk kelas aku. bile teah sebut sorg2 nama banat, x de pulak. x kan bnn kot?haha.pastu ustzh kata..
"nti ni, skejap ustzh tgk laen.. skjp lg tgk, laen.."
ha.. ape maksud nye tu ye. tu yg kite nak tau tuh.mendalam skali.heheh.aku tetibe ngan x pikir pjg, jwb..
"oo, skjp laen, skjp laen. power tu ustzh.."
hmm. act, aku x tpikir pon maksud ustzh time aku reply tu. lps tu br tdetik.ye ke x.. ntah la.




then, mlm tu aku x tdo. tp ade due je bende berfaedah yg aku buat mlm tu.
1. borak ngan mazya
2. tgk vampire assistant ngan piah
tu je. bende laen buat buang mase dan karen je. menyesal aku.

besok nye. disebabkan x larat sgt da sakit kepale + hati. aku gi tdo jap kat klas. shhh. then ptg tu ade plan ronggeng. abes program g jumpe mama ida. story mory jap. haha. alkisah, kitorg gi jusco tmn u ikut 'keta' nad. 'keta' nad ni ade driver tau. best ar. tp of course la kena bayar gaji driver tu.hihi. jumpe tifa kat sana. pastu gi gerak gi bli brg best. blk abg teah yg amik. hntr gi skola. pastu kat skola lepak ngan adik2.gi mkn piza. borak2.merepek2. just what i need to lupakan mslh yg come up smlm. tu je bole cite. maklumat laen confidential.tq.


_______________________________________________

p/s:buat anda yg berkenaan yg cube cntct saye tu. bhnti je la. saya dah habis ckp ngan anda hr tu. nothing more to say.

1 comment:

+akufobia+ said...

siapakah anda itu?lalala.err.'kereta' itu adalah..jengjengjeng..taxi.