hey there strangers, jgn lupa drop your link dkt bwh entry okay

Monday, March 21, 2011

cara dapat buffered earnings



hey..
aku ni da lama la jadi loyal nuffnanger . tp sebelum ni , xde pernah nye dpt buffered earnings . dah macam nak hilang sabar dah . :face23: haish . tapi , tapi , tapi . . aku cuba satu cara ni , then tibe2 tgk dah dpt due dah buffered earnings . :face46: yeah . alhamdulillah . . ngehehe .

so , korang yg pernah berada dlm situasi aku , bole la cuba . .

STEP 1:

:99: CONTACT US

STEP 2:
oke then , :99: kat tmpt yg arrow tu tunjuk


STEP 3:
then , :99: next



STEP 4:

then , tulis la karangan berjela anda
pastu , isi code yg tertera
then , :99: submit ticket


insyaAllah , ada rezki , nuffnang akan tgk profile anda and jwb ticket anda . .

untung2 ,
dpt BE mcm aku . .

i loiiiiiike ~


selamat mencuba :face45:




2 comments:

azharr said...

yup...sy dulu pon buat camtu lps seminggu dah ada

ajumohit said...

akak dah buat tadi mcm awak ajar ni, nnti akak update ekk...